Korišćenjem bilo kog dela Urbia.rs automatski ste saglasni sa svim trenutnim uslovima korišćenja. Molimo korisnike da redovno prate ove uslove, kako bi znali da su u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima putem kontinuiranog korišćenja našeg sajta ili njegovih delova, i da ih u potpunosti razumeju. Ni jedan deo Urbia.rs ne bi trebalo koristiti u nezakonite svrhe ili u svrhu promovisanja istih.

Prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programski kod) zadržava Urbia.rs, osim ukoliko drugačije nije naveden izvor. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Urbia.rs portala i podložno je pravnim merama. Bez dozvole vlasnika autorskih prava, neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Urbia.rs povredio vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji uklonjeni nakon utvrđivanja istinitosti žalbe.

Urbia.rs s ciljem da posetiocima omogući korišćenje sadržaja sajta, pruža svoj vlastiti materijal, materijal partnera i oglašivača, besplatne sadržaje, jasno označene sadržaje koji su naznačeni kao izvor, sadržaje kreirane od strane posetilaca i linkove ka spoljnim stranicama. Korišćenje svih ovih sadržaja na Urbia.rs portalu je na ličnu odgovornost korisnika, a Urbia.rs nije odgovoran za eventualnu štetu proisteklu iz korišćenja.