DAY TO DAY

Završen je 58. Super Bowl

Sinoć je završen 58. Super Bowl i to pobedom Cansas City-ja. Utakmica se završila rezultatom 25:22 u produžecima, što predstavlja drugi takav slučaj u istoriji najvećeg sportskog događaja u SAD-u. Pored same utakmice, ovo je najgledaniji televizijski program na svetu, kao i jedan od najvećih muzičkih događaja.

Jedan od nezaboravnih trenutaka svakog Super Bowla je i spektakularni šou tokom poluvremena. Ovaj put, nastup je pripao R&B pevaču Usheru, a među gostima tokom izvođenja su bili i Alicia Keys, Ludacris, Lil’ Jon i drugi.

Tradicionalno, muzički spektakl tokom poluvremena bio je posebna atrakcija, a zvezda večeri bila je Usher. Pevač je stupio na scenu u pratnji desetina plesača, noseći potpuno beli autfit dizajniran specijalno za ovu priliku od strane brenda Dolce & Gabbana. Prvu numeru koju je izveo bila je “Caught Up”, a na sceni mu se pridružila Alicia Keys, s kojom je izveo pesme “If I Ain’t Got You” i “My Boo”. Za outfit pevačice takođe su bili zaduženi dizajneri iz Dolce & Gabbana, stvarajući crveni kombinezon s brojnim kristalima.

Da li ste pratili ovogodišnji Super Bowl?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *