DAY TO DAY

Šta posetiti ovog vikenda na Kopaoniku?

Zašto posetiti Kopaonik ovog vikenda? Osim bajkovitih pejzaža, skijanja i avantura, očekuju vas specijalni događaji, tokom državnih praznika. Iskoristite priliku da uživate u zimskim čarima Kopaonika, raznovrsnim aktivnostima i nezaboravnim trenucima. Planina čeka – doživite vikend pun neprocenjivih trenutaka!

  • Istražite Kopaonik

Ukoliko dolazite na ovu poznatu srpsku planinu istražite okolinu koju nudi. Možete posetiti neke od najlepših delova prirode u ovom kraju kao što su: Đorov most, Kadiljevac, Kozja glava i Bele stene.

 

  • Skijanje

Ski centar Srbije i ove godine, tokom ove sezone najposećeniji je na Kopaoniku. Ukoliko ste ljubitelj zimskih sportova sigurno ćete pronaći idealnu stazu za sebe.

Foto: Istock

  • Provod

Tokom državnih praznika ovog vikenda, dešavaju se i neke od velikih žurki na Kopaoniku, te vam domaćin mogu biti, niko drugi do Exit festivala, kao i Lovefest festivala na samoj planini.

Program Exit festivala pogledajte ovde.

Program Lovefest festivala pogledajte ovde.

Foto: Istock

Na Kopaoniku možete uživati u širokom spektru aktivnosti, ne samo tokom zimske sezone, već i tokom ostatka godine. Skijanje i snowboarding su neizbežni zimski favoriti, ali tu su i brojne druge opcije poput planinarenja, vožnje bicikla, jahanja konja ili avanturističkih tura. Osim toga, posetite Pančićev vrh, uživajte u wellness centrima, istražite lokalne restorane sa bogatom kulinarskom ponudom ili se jednostavno opustite u prirodnom okruženju. Kopaonik nudi bogatstvo aktivnosti za svakog posetioca, bez obzira na godišnje doba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *